Cum beneficiezi de un serviciu medical online în clinica Oana Pediatrics

Instrucțiuni de folosire

Toți pașii de parcurs și tot ce trebuie făcut de la comandă până la efectuarea consultației online.

Ai nevoie de o consultație online pentru copilul tău? Sau poate de interpretarea analizelor? Te afli în locul potrivit.

Pediatria este una dintre specialitățile medicale în care consultațiile online sunt super utile și observ cum acestea sunt tot mai preferate atât de părinți, cât și de micii pacienți, care sunt fericiți că rămân în mediul lor, la joacă.

Tehnologia ne ajută foarte mult, așa că iată cât de simplu este beneficiezi de o consultație online în Super Clinica de Telemedicină pentru copii Oana Pediatrics:  

Pasul 1 – Selectezi serviciul dorit din lista noastră de servicii. Găsești toate

super-puterile Oana Pediatrics aici pe site, la secțiunea Servicii. Consultație, control (doar pentru pacienții care au avut anterior cel puțin o consultație online în clinica Oana Pediatrics), consiliere diversificare, consiliere puericultură și interpretare analize și investigații.

Pasul 2 – Alegi data și intervalul orar la care dorești consultația/serviciul, în calendar, direct pe site; Da, te programezi super ușor, direct aici, fără să mai aștepți în call-center.

*Singurul serviciu care nu necesită programare este cel de interpretare analize și investigații medicale. Aici este de ajuns să îmi trimiți documentele pe email, însoțite de scurte explicații, după confirmarea comenzii, și eu voi răspunde cât mai repede, în maximum 48 de ore.

Pasul 3 – Finalizezi comanda, plătești online serviciul dorit și vei primi automat un email cu confirmarea comenzii, care conține și link-ul de Zoom, unde va avea loc consultația.

Tot ce trebuie să faci la momentul consultației este să dai Click pe Join via app (dacă vrei să intri din aplicația Zoom) sau Join via Web Browser (dacă vrei să intri din browser).

Atenție! Dacă nu ai primit acest mailul de confirmare după finalizarea comenzii, te rog să verifici să nu se fi rătăcit și în spam.

Pasul 4 – Accesează link-ul în ziua și la ora consultației. Asigură-te că ai descărcată aplicația Zoom pe laptop, tabletă sau mobil (de preferat, deși poți intra și via browser) și, desigur, o conexiune bună la Internet.

Link-ul de Zoom este disponibil doar în primul email – cel de confirmare a comenzii. Cu puțin timp înainte de consultație vei mai primi un reminder pe email, însă link-ul de Zoom (Join via App sau Join via Web Browser) este disponibil doar în primul email primit. Ca să îți fie mai ușor să îl găsești, poți, de exemplu, să îl marchezi ca important sau ca necitit.

Mulțumesc pentru atenție, ne vedem pe Zoom! Dacă ai nevoie de mai multe informații, îmi poți scrie pe dr.virban@oanapediatrics.ro, pe pagina de Facebook sau Instagram Oana Pediatrics sau mă poți suna la numărul afișat.

Cu drag,

Dr. Oana Vîrban

Supereroi la datorie

Contact

dr.virban@oanapediatrics.ro

0770.353.144

Program

Marți

08:30 – 16:00 și 18:00 – 20:00

Miercuri

18:00 – 20:00

Joi

18:00 – 20:00

Vineri

08:30 – 16:00

Sâmbătă

08:00 – 10:00

Prepared by CLS Media